Om oss

Om oss

I början av 2019 beslutade vi oss för att bilda en förening. Det blev en sammanslagning av Ditt Skafferi och Micke Nöje, vilket resulterade i Ditt Nöje Produktion.

 

Ditt Nöje består av Sune, Dick, Bengt och Micke, alla med efternamnet Andersson. Alla fyra har också många års erfarenhet av teater inom Högsjö Kultur- och Teatergrupp.

 

Ditt Nöje satsar främst på en helhetsupplevelse med mat, dryck och underhållning, vi vill att ni ska äta, dricka och skratta gott under ett besök hos oss.

 

Välkommen att besöka oss,

vi finns för

Ditt nöje!

 

Micke, ordförande

Började sin teaterkarriär som 9-åring i Högsjö Kultur- och Teatergrupp. Har skrivit ett antal pjäsmanus och revynummer genom åren, de flesta har haft urpremiär i Högsjö och sedan spelats på olika platser runt om i Sverige. Efter tio år som ordförande i Högsjö Kultur- och Teatergrupp hoppade han av och ägnade sig åt sitt projekt på Youtube; Skizo . För en del känns han kanske även igen som Åke i Morran och Tobias

Dick, kassör

Började som musiker i Högsjö Kultur- och Teatergrupp. Sedan dess har han hunnit med att agera, regissera, bygga kulisser och skrivit musikalen Askungen. Nu driver han Ditt Skafferi och drivs av att roa både med mat och underhållning. 2008 byggde han tillsammans med HKTG en utomhusteater på baksidan av restaurangen, där man spelade utomhusteater under fem år. Dick har hållit på med teater, mat och musik i större delen av sitt liv.

Bengt, sekreterare

Spelade lite teater som liten, där hans största roll var som lejon i Folk och rövare i Kamomilla stad, men blev på allvar biten av teater 2005 då han spelade i Kaos i kulissen. Hann med 20 st uppsättningar från 2005 t.o.m. 2016, bland annat Bröderna Östermans Huskors, Arvet efter Arne och Taxifruar. Nu är det  dags för Bengan att få roa eller oroa med sin komiska tajming igen, för han älskar att få folk att skratta.

Sune, suppleant

Åldermannen i gruppen. Började i revyorkestern i Högsjös revygäng 1955 och var med och bildade Högsjö Kultur- och Teatergrupp 1978. Har medverkat på scenen i ett antal olika revyer och teaterföreställningar. De senaste åren har han mest ägnat sig åt regi och att komponera musik till olika teateruppsättningar, bland annat till I grevens tid som spelades på Säfstaholms slott i Vingåker. Teater och musik har följt Sune genom livet.

Klicka på namnen för att skicka e-post!